Press

Here you can find local and international articles about the polip festival.

Press 2018

KultPlus

Prishtina Insight


Press 2016

Boettcher-FAZ-2016-06-06-Neziraj

http://koha.net/?id=4&l=113497

http://www.kultplus.com/?id=5&l=14269

http://www.kultplus.com/?id=5&l=14263

http://www.kultplus.com/?id=5&l=14254

http://www.kosovalive360.com/polip-organizon-nje-panel-me-shkrimtaret-e-papershtatshme-politikisht.html

_________________________________________________________________

Press 2015

http://koha.net/?id=4&l=58531

http://www.kosovotwopointzero.com/article/1664/polip-festival-shenon-pervjetorin-e-peste

http://crowd-literature.eu/crowd-diary-entry-1/?fb_action_ids=958996650819453&fb_action_types=og.shares

_________________________________________________________________

Press 2014

Nata e leximeve me letërsinë që unifikon – KultPlus

Zeri_Autoret diskutojne per perkthimin dhe sfidat

Filip David dhe “Ëndrra për dashurinë dhe vdekjen” – KultPlus

“Polip” literature festival to start today in Pristina _ Independent Balkan News Agency

POLIP, festivali i paneleve të forta – KultPlus

“Përgjimi i letërsisë në territoret e nxehta”_ Zeri_ 2014

POLIP vëzhgon lëvizjet letrare – KultPlus

Press 2013

Internationales Literaturfestival in Prishtina_Kosovo_ Für Frieden und Toleranz _ Literarisches Leben _ boersenblatt

Gati për Polip – Libri – Gazeta Express

Letërsia Bashkon Botët e Ndara – Arte – Gazeta Jeta në Kosovë

e-novine – Literature podeljenih svetova

the culture trip – top 10 summer events in Europe_polip

KOSOVO 2 – polip 2013 Who dares write about the ugly

e-novine – Literature podeljenih svetovae-novine – Od hladnjače do književnog festivala

Gazeta Express – Tjetri brenda nesh – from Prishtina with love – Të Tjerë

Zeri_Shkrimtari duhet të vuajë

Koha NET- “Polipi” ndërkombëtarizohet në edicionin e tretë

Zeri – Nuk ka letërsi jugosllave

Myriam Simon: Separated worlds

____________________________________________________
Press 2012

DW.DE – Mirëkuptim përmes shkëmbimit kulturor _ Ballkani

Gazeta Express – Është koha për Polip

Zhurnal – Festivali i letërsisë Polip „Kufij në politikë fillim në poetikë“

Statusi i intelektualit të pavarur – Libri – Gazeta Express

____________________________________________________

Press 2010

 “Polip”, një festë e poezisë – Kultura – Bota Sot

POLIP – Katër ditë festë poezie në Prishtinë « Magazina – Telegrafi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s